Mijn Corendon Account
Via mijn.corendon.nl kun je met je 7-cijferig reserveringsnummer en achternaam (voorvoegsel en achternaam aan elkaar: bijvoorbeeld devries) jouw reservering bekijken. Het reserveringsnummer vind je op de bevestiging/factuur die je per e-mail van ons ontvangt/ontvangen hebt.

Wanneer je een ‘Mijn Corendon’ account aanmaakt, kun je openstaande reserveringen aanpassen en al je reserveringen (boekings- en vluchtgegevens) bekijken. Daarnaast kun je op jouw persoonlijke pagina de reis betalen en de factuur opvragen.

Eenvoudig en snel een account aanmaken
Klik op het rode icoontje rechtsboven in je scherm en vervolgens op inloggen. Log in met jouw Facebook of Google+ account. Geen Facebook of Google+ account? Ga dan naar registreren, vul het formulier in waarna je eenvoudig met jouw e-mail en het gekozen wachtwoord in kunt loggen op jouw persoonlijke pagina.