De meeste luchtvaartmaatschappijen bieden de mogelijkheid om online in te checken.

Corendon (Dutch) Airlines
Wanneer je met Corendon (Dutch) Airlines vliegt, kun je vanaf 48 uur tot 5 uur voor vertrek online inchecken en je boardingpass uitprinten via de website fly.corendon.com.

Selfservice bagage drop-off Schiphol Amsterdam Airport
Corendon automatiseert het inchecken van bagage. Ideaal als je online bent ingecheckt! Wanneer je bagage meeneemt, lever je deze in bij de selfservice bagage drop-off punten. Hier vind je grote, witte machines met een klep aan de voorzijde. Volg simpelweg de instructies op het scherm op het apparaat. Print je bagagelabel en bevestig het aan jouw bagage. De koffers vinden, via de bagagekelder, automatisch de weg naar het vliegtuig.

Naast de selfservice bagage drop-off kun je je bagage ook afgeven bij de Corendon check-in balie op de luchthaven. De mogelijkheid bestaat dat je hiervoor even in de rij moet staan.

Priority Pakket
Met het speciaal door ons samengestelde Priority Pakket begint je vakantie al goed nog vóór je op je bestemming bent aangekomen. Zo heb je onder andere voorrang bij het inchecken, de veiligheidscontroles en bij het aan boord gaan van het vliegtuig. Je boekt het Priority Pakket hier.

Transavia
Bij Transavia kun je vanaf  30 uur tot 4 uur voor vertrek online inchecken met jouw 7-cijferig reserveringsnummer van Corendon. Wil je online inchecken bij Transavia? Klik dan hier.

KLM
Als je met KLM vliegt, ontvang je na de boeking je KLM boekingscode. Per boeking ontvang je één code voor de heen- en terugvlucht. Met deze code kun je online inchecken vanaf dertig uur tot één uur voor vertrek.  Klik hier voor online inchecken bij KLM.

Turkish Airlines
Als je met Turkish Airlines vliegt, kun je vanaf 24 uur voor vertrek online inchecken met je reserveringscodes die op de factuur staan.

Brussels Airlines
Bij Brussels Airlines kun je vanaf 24 uur tot 1 uur voor vertrek inchecken en stoelen reserveren. Ga hiervoor naar de website: www.brusselsairlines.com.

  • Als boekingscode gebruik je het Corendon reserveringsnummer in, zonder het eerste cijfer.
  • Op de volgende pagina kun je meerdere personen toevoegen en de stoelen selecteren.

Emirates
Reis je met Emirates naar Dubai dan ontvang je 1 week voor vertrek een nieuwe boekingsbevestiging voorzien van de boekingscode van Emirates.
Hiermee kun je tegen betaling stoelen reserveren via de website van Emirates met je boekingscode. De premium economy is nog niet beschikbaar op de route Amsterdam – Dubai v.v.
Online inchecken is mogelijk 48 uur voor vertrek van de vlucht.
Mocht de check-in niet lukken dan kan dit komen omdat je met jonge kinderen reist. In dit geval ben je namelijk verplicht de check-in via het grondpersoneel te laten uitvoeren.

Overige maatschappijen
Let op: vlieg je met een andere maatschappij zoals bijvoorbeeld Vueling, Albastar en BH Air, dan is het helaas niet mogelijk om vooraf online in te checken.