Bij Corendon kun je tegen betaling ruimbagage bijboeken bij vertrek vanaf en aankomst op een Nederlandse of Belgische luchthaven. Dit geldt niet bij vertrek en aankomst vanaf Duitse luchthavens, hier mag je tot 20 kilogram ruimbagage per persoon gratis meenemen. Wij adviseren om ruimbagage direct bij te boeken en te betalen, omdat de kosten voor het bijboeken van bagage op de luchthaven hoger zijn.

Corendon hanteert vanaf 17 februari 2021 flexibele tarieven voor het vervoeren van ruimbagage. Het tarief voor het vervoeren van een koffer varieert afhankelijk van de tijdsduur van een vlucht. Kijk voor de tarieven op www.corendon.nl/bagage

Na het bijboeken van ruimbagage, ontvangt je een bevestiging. De door jou geboekte bagage staat niet vermeld op je vliegtickets.

Selfservice bagage drop-off Schiphol Amsterdam Airport
Corendon automatiseert het inchecken van bagage. Ideaal als je online bent ingecheckt! Wanneer je ruimbagage meeneemt, lever je deze in bij de selfservice bagage drop-off punten. Hier vind je grote, witte machines met een klep aan de voorzijde. Volg simpelweg de instucties op het scherm op het apparaat. Print je bagagelabel en bevestig het aan jouw ruimbagage. De koffers vinden, via de bagagekelder, automatisch de weg naar het vliegtuig.

Naast de selfservice bagage drop-off kun je je bagage ook afgeven bij de Corendon check-in balie op de luchthaven. De mogelijkheid bestaat dat je hiervoor even in de rij moet staan.

Kijk voor meer informatie over het meenemen van bagage met andere luchtvaartmaatschappijen of je vlucht per Corendon (Dutch) Airlines op www.corendon.nl/bagage.