Wanneer je met Corendon (Dutch) Airlines vliegt, mag je handbagage alleen bestaan uit een kleine handtas, laptoptas of rugzak met maximale afmetingen van (40cm x 20cm x 25cm) en moet onder de stoel voor je geplaatst worden. Je trolley (25 x 40 x 55 cm) mag mee als handbagage in de cabine. Als het nodig is, bijvoorbeeld als de bagagevakken in de cabine vol zijn, dan mag de purser alsnog besluiten om je trolley gratis als ruimbagage in te checken. Dat is afhankelijk van de beschikbare ruimte in de cabine. Houd daar rekening mee als je bijvoorbeeld medicijnen in je trolley inpakt of leesboekjes voor je kind meeneemt. Opblaasbare voorwerpen, inclusief opblaasbare ballen met sportieve doeleinden zoals voetballen zijn niet toegestaan aan boord.

Kijk voor meer informatie over het meenemen van bagage tijdens een vlucht met Corendon (Dutch) Airlines of een andere luchtvaartmaatschappij op www.corendon.nl/bagage.