Gratis omboeken tot 6 weken voor vertrek
De ‘gratis omboekgarantie tot 6 weken voor vertrek’ (‘omboekgarantie’) betekent dat jouw pakketreis (met hetzelfde aantal personen) zonder opgave van reden, éénmalig kan worden omgeboekt naar een andere pakketreis van Corendon, met een andere accommodatie. Dit kan met dezelfde of met een andere vertrekdatum zijn. Alle voorwaarden van onze gratis omboekgarantie vind je hier. Je kunt je vakantie omboeken door een terugbelverzoek bij ons in te dienen. Dit doe je door op het hoofdscherm van Corendon.nl links onderin op de rode button ‘Kunnen wij je helpen’ te klikken en vervolgens te kiezen voor ‘Bel mij terug’.

Flexibele omboekgarantie: omboeken tot 8 dagen voor vertrek
Heb je graag meer flexibiliteit? Kies dan direct bij het boeken van je vakantie voor de Flexibele Omboekgarantie. Tegen een meerprijs van € 30,- per persoon, kun je zelfs tot 8 dagen voor vertrek je pakketvakantie omboeken. Na boeking kun je deze garantie via een terugbelverzoek alsnog tot 6 weken voor vertrek bijboeken. Bekijk alle voorwaarden van onze flexibele omboekgarantie hier.