In de voorwaarden van Corendon is opgenomen dat je na boeking een aanbetalingsbedrag van 35% van de basisreissom plus de volledige kosten (100%) van de bijdrage aan het Calamiteitenfonds, de reserveringskosten en eventuele extra’s die je los bijboekt moet voldoen. Onder extra’s vallen onder andere: parking, transfer, autohuur, verzekeringen, bagage en excursies.

Betaling bij vertrek binnen 7 dagen
Wanneer je binnen 7 dagen voor vertrek een reis boekt, ben je verplicht deze direct tijdens het boekingsproces online te betalen om het boekingsproces af te kunnen ronden. Wanneer de betaling niet slaagt, wordt de boeking ook niet gemaakt.

Betaling bij vertrek binnen 6 weken
Bij boekingen met vertrek binnen 6 weken moet je de volledige reissom plus de premies van eventuele afgesloten verzekering direct betalen.

Betaling bij vertrek buiten 6 weken
Bij vertrek buiten 6 weken vragen wij je direct een aanbetaling te voldoen. Het aanbetalingsbedrag bestaat uit 35% van de basisreissom plus de volledige kosten (100%) van de bijdrage aan het Calamiteitenfonds, de reserveringskosten en eventuele extra’s die je los bijboekt. Onder extra’s vallen onder andere: parking, transfer, autohuur, verzekeringen, bagage en excursies. Je hebt uiteraard de mogelijkheid om een hoger bedrag aan te betalen. Het restbedrag kun je tot uiterlijk 6 weken vóór vertrek voldoen.

Wanneer je niet op tijd bent met betalen, vervalt het recht om aanspraak te kunnen maken op de annuleringsverzekering. De premie moet je in dit geval nog wel betalen.

Wij adviseren je om de betaling via onze website te doen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van de volgende link: mijn.corendon.nl.

Je kunt een keuze maken uit verschillende betalingsmogelijkheden. Wij verwerken jouw betaling, door middel van deze betalingsmethoden, gelijk in ons systeem.

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa

Klik op de volgende link wanneer je gelijk verder wil gaan met de betaling van de reis: mijn.corendon.nl.

Als het je niet lukt om de reissom te betalen via de bovenstaande link, kun je deze onder vermelding van de naam van de hoofdboeker, jouw reserveringsnummer en klantnummer overschrijven via de onderstaande gegevens.

T.N.V. Corendon International Travel B.V.
IBAN: NL60 INGB 065 76 82 802
BIC/SWIFT: INGBNL2A