In de voorwaarden van Corendon is opgenomen dat je na boeking een aanbetalingsbedrag van 35% van de basisreissom plus de volledige kosten (100%) van de bijdrage aan het Calamiteitenfonds, de reserveringskosten en eventuele extra’s die je los bijboekt moet voldoen. Onder extra’s vallen onder andere: parking, transfer, autohuur, verzekeringen, bagage en excursies.

Betaling bij vertrek buiten 6 weken
Bij vertrek buiten 6 weken vragen wij je direct een aanbetaling te voldoen. Het aanbetalingsbedrag bestaat uit 35% van de basisreissom plus de volledige kosten (100%) van de bijdrage aan het Calamiteitenfonds, de reserveringskosten en eventuele extra’s die je los bijboekt. Onder extra’s vallen onder andere: parking, transfer, autohuur, verzekeringen, bagage en excursies. Je hebt uiteraard de mogelijkheid om een hoger bedrag aan te betalen. Het restbedrag kun je tot uiterlijk 6 weken vóór vertrek voldoen.

Wanneer je niet op tijd bent met betalen, vervalt het recht om aanspraak te kunnen maken op de annuleringsverzekering. De premie moet je in dit geval nog wel betalen.

Bij boekingen met vertrek binnen zes weken moet je de volledige reissom plus de premies van eventuele afgesloten verzekering direct betalen.

Als je binnen één week voor vertrek een reis boekt, ben je verplicht om direct het gehele bedrag in één keer via onze website over te maken. Je hebt direct na boeking twee uur de tijd om de reissom te betalen, anders annuleren wij de boeking tegen de geldende annuleringskosten.

Wij adviseren je om de betaling via onze website te doen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van de volgende link: mijn.corendon.nl.

Je kunt een keuze maken uit verschillende betalingsmogelijkheden. Wij verwerken jouw betaling, door middel van deze betalingsmethoden, gelijk in ons systeem.

Voor betalingen met sommige creditcards of Paypal brengen wij extra kosten in rekening. De extra kosten bedragen een percentage over het te betalen bedrag per transactie.

American Express: 2%
Masterpass: 1%
Paypal: 1%

iDeal: gratis
Mastercard: gratis
Visa: gratis
Belfius Direct Net: gratis
Giropay: gratis

Klik op de volgende link wanneer je gelijk verder wil gaan met de betaling van de reis: mijn.corendon.nl.

Als het je niet lukt om de reissom te betalen via de bovenstaande link, kun je deze onder vermelding van de naam van de hoofdboeker, jouw reserveringsnummer en klantnummer overschrijven via de onderstaande gegevens. Let op: dit is niet mogelijk bij boekingen met vertrek binnen één week.

T.N.V. Corendon International Travel B.V.
IBAN: NL64 ABNA 0427 1155 31
BIC/SWIFT: ABNANL2A