Naam of geboortedatum wijzigen?
Staat je naam en/of geboortedatum niet goed? Heb je bijvoorbeeld je roepnaam doorgegeven, alleen één of meerdere voorletters of moet je achternaam aangepast worden naar je meisjesachternaam? Aanpassingen voer je eenvoudig en snel kosteloos zelf door in mijn.corendon.nl  tót 24 uur voor vertrek. Let op; dit is alleen van toepassing als u met Corendon (Dutch) Airlines vliegt en de betreffende reiziger ouder dan 15 jaar is. Vlieg je met een andere luchtvaartmaatschappij of wil je een aanpassing doorvoeren voor een reiziger jonger dan 15 jaar? Bel dan met ons Contact Center. Voor alle aanpassingen binnen 24 uur neem je altijd zo snel mogelijk contact op met ons Contact Center via telefoonnummer 023-751 06 06 en vanaf 12 uur voor vertrek met Customer Care via de Corendon app.

Houd bij telefonische wijzigingen altijd rekening met wijzigingskosten. Deze kosten zijn per luchtvaartmaatschappij verschillend en kunnen variëren van € 25,- tot het aanschaffen van een nieuw ticket.

Iemand anders in jouw plaats op vakantie laten gaan (indeplaatsstelling)?
Wil je iemand anders in jouw plaats mee laten gaan op vakantie? Neem dan contact op met het Contact Center via telefoonnummer 023-751 06 06 om na te vragen of dit voor jouw boeking mogelijk is.

Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt, is het soms mogelijk om iemand anders in jouw plaats te laten vliegen. Houd bij zo’n wijziging rekening met wijzigingskosten voor de aanpassing van het vliegticket. Deze kosten zijn per luchtvaartmaatschappij anders en kunnen variëren van € 25,- tot het aanschaffen van een nieuw ticket.

Heb je ook een accommodatie via Corendon geboekt? In dit geval kunnen ook hiervoor wijzigingskosten van toepassing zijn. Vooral als je een kind van een bepaalde leeftijd wijzigt naar een kind met een andere leeftijd óf als je een volwassene naar een kind wijzigt of andersom. Er wordt in dit geval eerst gekeken of na de wijziging het reisgezelschap in de bestaande kamer mag worden geplaatst. Als dit kan, is het vanwege kinderkortingen goed mogelijk dat de prijs wijzigt. Als het met een indeplaatsstelling nodig is het geboekte kamertype te wijzigen naar een ander kamertype, zal ook de prijs veranderen. Onze medewerkers kijken graag de mogelijkheden, kosten en eventuele beschikbaarheid voor een nieuw kamertype voor je na.