Verblijf je op basis van Logies (LG), dan houdt dit in dat alleen de overnachtingen bij de reissom zijn inbegrepen. Dit is dus exclusief maaltijden en drankjes.

Verblijf je op basis van Logies & ontbijt (LO), dan houdt dit in dat de overnachtingen en het ontbijt zijn inbegrepen bij de reissom. Het ontbijt is meestal in buffetvorm. De kans bestaat dat je voor bepaalde extra’s zoals eieren en vers geperste vruchtensappen moet bijbetalen. Alle drankjes zijn exclusief.

Verblijf je op basis van Halfpension (HP), dan houdt dit in dat de overnachtingen, het ontbijt en diner zijn inbegrepen bij de reissom. Het diner is over het algemeen in buffetvorm, maar kan in rustige periodes à-la-carte zijn. Alle drankjes zijn exclusief.

Verblijf je op basis van Volpension (VP), dan houdt dit in dat de overnachtingen, het ontbijt, de lunch & het diner zijn inbegrepen bij de reissom. Alle drankjes zijn exclusief. Het eten is vaak in buffetvorm.

Verblijf je op basis van All Inclusive (AI) of Ultra All Inclusive (UAI), dan houdt dit in dat je de gehele dag (op vaste tijden) eten & drinken is inbegrepen.

De All Inclusive of Ultra All Inclusive formule verschilt per accommodatie. Voor de goede informatie verwijzen wij je naar de desbetreffende accommodatie-/hotelomschrijving, die je kunt terugvinden op onze website.

Openingstijden bars en restaurants
Een accommodatieverschaffer bepaalt zelf de openingstijden van de eet- en drinkgelegenheden. Het kan zijn dat een bar of restaurant gesloten is buiten de All Inclusive tijden. Het is dan ook niet mogelijk om tegen betaling consumpties te verkrijgen. Hier heeft Corendon geen invloed op.

Dresscode 4- en 5-sterrenhotels
De meeste 4- en 5-sterrenhotels hebben een bepaalde dresscode. Dit betekent dat je tijdens het diner in nette kleding verschijnt. Deze hotels accepteren geen strandkleding en verwachten meestal dat heren tijdens het diner een lange broek dragen. Tijdens de lunch en het ontbijt zijn de kledingvoorschriften vaak informeler. Houd hier tijdens het inpakken van je koffer rekening mee.