Vul bij het maken van een boeking altijd direct de namen van jou en je medereizigers in volgens het paspoort of de identiteitskaart waarmee gereisd wordt.

Voornaam
Bij voornaam vul je je eerste volledige officiële voornaam volgens het paspoort of de identiteitskaart in waarmee je reist. Je gebruikt hierbij alleen letters, geen leestekens. Eén of meerdere voorletters of je roepnaam is niet correct en hiermee kun je niet reizen.

Achternaam
Bij achternaam vul je de achternaam volgens het paspoort of de identiteitskaart in waarmee je reist. Voor getrouwde dames blijft op Nederlandse paspoorten of identiteitskaarten altijd de meisjesnaam bij achternaam staan. Dit is dan ook de naam waarop gereisd wordt. Reis je als getrouwde dame met een paspoort of identiteitskaart van een andere nationaliteit, dan kan dit anders zijn. Wij adviseren je dit goed na te kijken.

Tussenvoegsel en achternaam zonder spatie
Bestaat jouw achternaam ook uit een tussenvoegsel? Dan zet ons systeem automatisch dit tussenvoegsel direct aan je achternaam, zonder dat hier een spatie tussenstaat. Dit doen we vanwege een internationaal geldende regel in de luchtvaart. Doen we dit niet, dan kun je hier problemen mee krijgen op de luchthaven.

Staat je naam tóch niet goed?
Staat je naam en/of geboortedatum niet goed? Heb je bijvoorbeeld je roepnaam doorgegeven, alleen één of meerdere voorletters of moet je achternaam aangepast worden naar je meisjesachternaam? Aanpassingen voer je eenvoudig en snel kosteloos zelf door in mijn.corendon.nl  tót 24 uur voor vertrek. Let op; dit is alleen van toepassing als u met Corendon (Dutch) Airlines vliegt en de betreffende reiziger ouder dan 15 jaar is. Vlieg je met een andere luchtvaartmaatschappij of wil je een aanpassing doorvoeren voor een reiziger jonger dan 15 jaar? Bel dan met ons Contact Center. Voor alle aanpassingen binnen 24 uur neem je altijd zo snel mogelijk contact op met ons Contact Center via telefoonnummer 023-751 06 06 en vanaf 12 uur voor vertrek met Customer Care via de Corendon app.

Houd bij telefonische wijzigingen altijd rekening met wijzigingskosten. Deze kosten zijn per luchtvaartmaatschappij verschillend en kunnen variëren van € 25,- tot het aanschaffen van een nieuw ticket.