• Bij Corendon (Dutch) airlines hebben baby’s tot twee jaar geen eigen stoel op heen- en terugvlucht. Ze moeten bij een ouder op schoot zitten. Wordt de baby tijdens de vakantie twee jaar, dan heeft het kind op de terugvlucht wel een eigen stoel zonder extra kosten.
  • Bij Transavia hebben baby’s tot twee jaar geen eigen stoel op heen- en terugvlucht. Ze moeten bij een ouder op schoot zitten. Wordt de baby tijdens de vakantie twee jaar, dan heeft het kind op de terugvlucht wel een eigen stoel zonder extra kosten.
  • Bij Emirates, Pegasus, AlMasria Universal Airlines, KLM en Turkish Airlines worden baby’s zowel voor de heen-als terugreis als kind met een eigen stoel beschouwd als de baby tijdens het verblijf op de vakantiebestemming 2 jaar wordt. Boekingen via de Corendon website kunnen een prijscorrectie nodig hebben. Neem contact op met het Contact Center voor de juiste prijs.
  • Voor andere luchtvaartmaatschappijen kan je contact opnemen met ons Contact Center.