Alle beoordelingen zijn afkomstig van klanten die na hun reis per e-mail zijn uitgenodigd voor het schrijven van een beoordeling van de bezochte accommodatie. De uitnodiging is verstuurd naar het e-mailadres dat is gebruikt bij het maken van de reservering van het verblijf. Op die manier zorgt Corendon ervoor dat de beoordelingen afkomstig zijn van echte klanten die de betreffende accommodatie daadwerkelijk hebben bezocht. Corendon verwijdert geen beoordelingen op basis van (een lage) score. Daarnaast worden er geen betaalde beoordelingen gepubliceerd en worden beoordelingen op geen enkele wijze beïnvloed door contractuele verhoudingen waardoor de authenticiteit van de beoordelingen wordt gewaarborgd.
Nieuwe beoordelingen worden gecontroleerd op de inhoud. Beoordelingen met aanstootgevende inhoud, scheldwoorden, persoonsgegevens, promotionele inhoud of andere naar redelijkheid ongewenste inhoud worden niet getoond. Corendon zet zich hiermee in voor een eerlijke maar ook veilige omgeving voor alle bezoekers van de website. Beoordelingen die ouder zijn dan 48 maanden worden niet meer weergegeven om de relevantie van de getoonde beoordelingen te garanderen. De score is een gemiddelde van alle reviews van Corendon klanten uit alle landen waar Corendon vakanties verkoopt.