• Voor vermiste of beschadigde bagage laat je een PIR-rapport opmaken bij de bagageafhandelaar van de luchtvaartmaatschappij. Deze zijn meestal te vinden in de bagagehal of aankomsthal van de luchthaven.
  • Verlaat je de aankomsthal zonder melding, dan vervalt mogelijk je recht op schadevergoeding.
  • Bewaar je claimtags en boardingpassen zorgvuldig; deze zijn nodig voor het opmaken van het rapport.
  • Neem contact op met de Lost & Found afdeling (lostandfound@corendon.nl) van Corendon Dutch Airlines voor verloren of beschadigde bagage op CD-vluchten. Zij ontvangen graag een kopie van het PIR-rapport om je te helpen zoeken naar je bagage.
  • Raadpleeg de website van Corendon Airlines voor verloren of beschadigde bagage op XC/XR-vluchten.
  • Raadpleeg de website van de luchtvaartmaatschappij wanneer je met een andere luchtvaartmaatschappij vloog