Corendon heeft als vakantie-luchtvaartmaatschappij geen vaste bestemmingen. Wel zijn er bestemmingen die wij vaak aanvliegen, maar ook voor deze bestemmingen kan de vliegroute van vlucht tot vlucht verschillen. Wij proberen de vluchtroutes zo te kiezen dat de vliegafstand en -duur zo kort mogelijk zijn. Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat een deel van het luchtruim is afgesloten voor militair gebruik of dat de vluchtroute anders is door de weersomstandigheden. Tot slot houden we ook rekening met de risico’s die kunnen voorkomen door dreigingen vanaf de grond. Corendon past de regels toe zoals die terug te vinden zijn in de luchtvaartpublicaties, zoals Notices to Airmen (NOTAM’s) en EASA Conflict Zone Information Bulletins (CZIB’s), aangevuld met restricties voortkomend uit analyse van informatie uit publieke bronnen en vertrouwelijke dreigingsinformatie vanuit collega-luchtvaartmaatschappijen, inlichtingen- en veiligheidsdiensten. Hierdoor kunnen er op ieder moment wijzigingen plaatsvinden. Het is daarom niet mogelijk om een duidelijk beeld te geven van de vliegroute per bestemming. Mocht je toch vragen hebben over je vliegroute, dan kun je deze via het Corendon Contact Center stellen. Hierbij geldt wel dat ons Contact Center vertrouwelijke informatie niet kan delen.