• Bij het inchecken moet je een vrijwaringsbewijs (“Form of Indemnity”) ondertekenen omdat het vervoer van huisdieren op eigen risico is. Hiermee erkent de luchtvaartmaatschappij geen aansprakelijkheid voor ziekte, verwonding, verlies, ontsnapping of overlijden van het huisdier, noch voor geweigerde toegang tot een land.
  • Onze bemanning behoudt zich het recht voor om huisdieren te weigeren als het vervoer onverantwoord lijkt of als het dier zich misdraagt. Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent om in te checken.
  • Passagiers die met een huisdier reizen, worden geadviseerd om minstens 2 uur voor vertrek bij de incheckbalie aanwezig te zijn om alle documenten te laten controleren en het huisdier rustig naar het vliegtuig te kunnen brengen.
  • Als je een vakantie hebt geboekt bij Corendon maar vliegt met een andere luchtvaartmaatschappij, neem dan contact op via bagage@corendon.nl.