Corendon verstaat onder afwijkende bagage bijvoorbeeld een golftas, een surfplank of een fiets. Reist u met afwijkende bagage, dan kunt u dit gemakkelijk en snel aanmelden. Houd er wel rekening mee dat de regels en kosten per luchtvaartmaatschappij kunnen verschillen.

Afwijkende bagage mee tijdens je transfer
Reist u met afwijkende bagage en heeft u een transfer geboekt? Meld dan altijd uw afwijkende bagage telefonisch bij ons Contact Center aan. Er kunnen namelijk extra kosten van toepassing zijn op de afwijkende bagage die u meeneemt tijdens uw transfer. Onze medewerkers van het Contact Center vragen dit voor u na bij onze lokale agent.

Fiets
Reist met een fiets en vliegt u met Corendon (Dutch) Airlines, dan kunt u dit bijboeken via het Contact Center. Dit kan vanaf zes weken tot vijf uur voor vertrek. Bij vluchten met andere luchtvaartmaatschappijen wordt er door het Contact Center contact opgenomen met de desbetreffende airline voor de kosten. Na betaling wordt de fiets door ons voor u aangemeld.

Duikbagage
Corendon (Dutch) Airlines accepteert duikuitrusting als ingecheckte bagage en als onderdeel van de standaard bagagevrijdom. Houd hierbij rekening dat het bagagevrijdom gaat over het aantal kg dat er aan bagage is bijgeboekt. Vliegt u met een andere luchtvaartmaatschappij, dan moet de duikbagage aangemeld worden via ons Contact Center. Wij nemen daarna contact op met de desbetreffende airline voor de kosten. Na betaling wordt de duikbagage door ons voor u aangemeld.

Corendon (Dutch) Airlines
Vliegt u met Corendon (Dutch) Airlines? Dan kunt u uw afwijkende bagage aanmelden via het contact center of kunt u een e-mail sturen naar bagage@corendon.nl’.

Overige luchtvaartmaatschappijen
Voor overige luchtvaartmaatschappijen kunt u een e-mail sturen naar bagage@corendon.nl. Wij helpen u met het aanmelden van de afwijkende bagage.