• Voor verzekeringsdoeleinden meld je beschadiging of vermissing bij de bagageafhandelaar en laat je een PIR-rapport opmaken. Op Schiphol Airport kan dit dagelijks tussen 10.00 en 16.00 uur bij de dnata-balie in de bagagehal.
  • Bij afwezigheid tijdens deze uren wacht je op de baliemedewerker of bel je het vermelde nummer op het informatiebordje.
  • Buiten deze tijden neem je de volgende dag contact op met de afhandelaar.
  • Verlaat je de aankomsthal zonder melding, dan vervalt mogelijk je recht op schadevergoeding.
  • Bewaar je claimtags en boardingpassen zorgvuldig; deze zijn nodig voor het opmaken van het rapport.
  • Neem contact op met de Lost & Found afdeling (lostandfound@corendon.nl) van Corendon Dutch Airlines voor verloren bagage op CD-vluchten. Zij ontvangen graag een kopie van het PIR-rapport om je te helpen zoeken naar je bagage.