Curaçao

Wanneer je met Corendon Dutch Airlines naar Curaçao vliegt mag je 1 stuk handbagage van 10 kilo meenemen van max 55x40x25 cm (zoals een rugzak of trolley). Je plaatst de handbagage in de bagagebakken aan boord.  Let op: alles moet in 1 stuk handbagage passen, dus ook laptops, handtassen, etc. Als er te veel bagage in de cabine aanwezig is dan kan de crew bepalen om een aantal items als ruimbagage te vervoeren.

Overige bestemmingen

Wanneer je met Corendon Dutch Airlines of Corendon Airlines vliegt mag je 1 stuk handbagage van 8 kilo meenemen van max 55x40x25 cm (zoals een rugzak of trolley). Je plaatst de handbagage in de bagagebakken aan boord.  Let op: alles moet in 1 stuk handbagage passen, dus ook laptops, handtassen, etc. Als er te veel bagage in de cabine aanwezig is dan kan de crew bepalen om een aantal items als ruimbagage te vervoeren.

Kijk voor meer informatie over het meenemen van (hand)bagage tijdens een vlucht met Corendon Dutch Airlines of een andere luchtvaartmaatschappij op  www.corendon.be/bagage.