In het geval u iets heeft achtergelaten op de bestemming willen wij, voor zover mogelijk, u helpen bij het zoeken en eventueel terugbezorgen van het verloren of vergeten voorwerp.

Corendon Vliegvakanties is echter niet aansprakelijk te stellen voor het verlies van uw verloren en vergeten voorwerpen. Wij geven geen enkele garantie dat uw voorwerpen, ook indien er reeds gemeld is dat deze op de bestemming gevonden zijn, ook daadwerkelijk bij u afgeleverd zullen worden. Dit omdat wij voor het vervoer van het verloren of vergeten voorwerp mede afhankelijk zijn van de diensten van derden.

Voor het opsporen van verloren en vergeten voorwerpen brengen wij een bedrag van € 30,- in rekening. Voor grote voorwerpen zoals reistassen en koffers kunnen extra transportkosten berekend worden. De voorwerpen worden naar het hoofdkantoor in Nederland gestuurd, zodra ze zijn gearriveerd krijgt u hiervan bericht. U kunt het voorwerp ophalen op het hoofdkantoor in Nederland van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur. U kunt er ook voor kiezen uw eigendommen naar België te laten versturen via PostNL. Via https://onlineverzendservice.postnl.nl/ kunt u een pakketje thuis laten bezorgen (in België). Indien u voor de tweede mogelijkheid kiest, vernemen wij graag welke ophaaldatum u heeft geselecteerd. Wij kunnen er dan zorg voor dragen dat het pakketje klaarligt.

Het melden van een verloren of vergeten voorwerp kunt u alleen doen via e-mail adres: info@corendon.be. Zet in de mail een duidelijke omschrijving van de voorwerpen, geef aan waar u deze precies bent vergeten en vermeld uw boekingsnummer. Alle verloren en vergeten voorwerpen worden 1 keer per maand vanaf onze lokale agenten naar Nederland gestuurd. Houdt u dus rekening met een afhandeltermijn van minimaal enkele weken.

Met het melden van een verloren of vergeten voorwerp gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarden en kosten. Binnengekomen voorwerpen zullen wij tot één maand na ontvangst bewaren. Daarna zal uw voorwerp worden geschonken aan het goede doel.