In de voorwaarden van Corendon is opgenomen dat u na boeking een aanbetalingsbedrag van 35% van de basisreissom en eventuele extra’s die u los bijboekt moet voldoen. Onder extra’s vallen onder andere: parking, transfer, autohuur, verzekeringen, bagage en excursies.

Betaling bij vertrek binnen 7 dagen
Wanneer u binnen 7 dagen voor vertrek een reis boekt, bent u verplicht deze direct tijdens het boekingsproces online te betalen om het boekingsproces af te kunnen ronden. Wanneer de betaling niet slaagt, wordt de boeking ook niet gemaakt.

Betaling bij vertrek binnen 6 weken
Bij boekingen met vertrek binnen 6 weken moet u de volledige reissom plus de premies van eventuele afgesloten verzekering direct betalen.

Betaling bij vertrek buiten 6 weken

Bij vertrek buiten 6 weken vragen wij u direct een aanbetaling te voldoen. Het aanbetalingsbedrag bestaat uit 35% van de basisreissom en eventuele extra’s die u los bijboekt. Onder extra’s vallen onder andere: parking, transfer, autohuur, verzekeringen, bagage en excursies. U heeft uiteraard de mogelijkheid om een hoger bedrag aan te betalen. Het restbedrag kunt u tot uiterlijk 6 weken vóór vertrek voldoen.

Wanneer u niet op tijd bent met betalen, vervalt het recht om aanspraak te kunnen maken op de annuleringsverzekering. De premie moet u in dit geval nog wel betalen.

Wij adviseren u om de betaling via onze website te doen. U kunt hiervoor gebruikmaken van de volgende link: mijn.corendon.be.

U kunt een keuze maken uit verschillende betalingsmogelijkheden. Wij verwerken uw betaling, door middel van deze betalingsmethoden, gelijk in ons systeem.

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro
  • Bancontact
  • Belfius
  • KBC

Klik op de volgende link wanneer u gelijk verder wil gaan met de betaling van de reis: mijn.corendon.be.

Als het u niet lukt om de reissom te betalen via de bovenstaande link, kunt u deze onder vermelding van de naam van de hoofdboeker, uw reserveringsnummer en klantnummer overschrijven via de onderstaande gegevens.

T.N.V. Corendon International Travel B.V.
IBAN: BE73 3630 6577 7760
BIC/SWIFT: BBRUBEBB