Verblijft u op basis van logies (LG), dan houdt dit in dat alleen de overnachtingen zijn inbegrepen. Dit is dus exclusief maaltijden en drankjes.

Verblijft u op basis van logies & ontbijt (LO), dan houdt dit in dat zowel de overnachtingen als het ontbijt zijn inbegrepen bij uw reissom. Alle drankjes zijn exclusief.

Verblijft u op basis van halfpension (HP), dan houdt dit in dat uw overnachtingen, ontbijt en diner zijn inbegrepen bij uw reissom. Het diner is over het algemeen in buffetvorm maar kan in bijv. rustige periodes worden vervangen door een setmenu. Alle drankjes zijn exclusief.

Verblijft u op basis van volpension (VP), dan houdt dit in dat uw overnachtingen, ontbijt, lunch & diner zijn inbegrepen bij uw reissom. Alle drankjes zijn exclusief. Het eten wordt veelal geserveerd in buffetvorm.

Verblijft u op basis van all inclusive (AI) of ultra all inclusive (UAI), dan houdt dit in dat gedurende de gehele dag (vastgestelde tijden) eten & drinken is inbegrepen.

De all inclusive of ultra all inclusive formule verschilt per accommodatie. Voor de juiste informatie verwijzen wij u dan ook naar de informatie zoals op onze website vermeld bij de desbetreffende accommodatie.

Openingstijden bars en restaurants

Een accommodatieverschaffer bepaalt zelf de openingstijden van de eet- en drinkgelegenheden. Het kan zijn dat een bar of restaurant gesloten is buiten de All Inclusive tijden. Het is dan niet mogelijk tegen betaling consumpties te verkrijgen. Hier heeft Corendon geen invloed op.

Dress code 4* en 5* hotels

De meeste 4* en 5* hotels kennen een bepaalde dress code. Dit betekent dat er in het algemeen van u wordt verwacht dat u tijdens het diner in gepaste kleding verschijnt. Dit houdt in dat strandkleding niet geaccepteerd wordt en dat van de heren meestal een lange broek wordt verwacht. Tijdens de lunch en het ontbijt zijn kledingvoorschriften veelal informeler. Houdt u hier met het kiezen van uw reisbagage rekening mee.