Bij Corendon kunt u tegen betaling uw ruimbagage bijboeken bij vertrek vanaf en aankomst op een Belgische, Nederlandse of Duitse luchthaven. Wij adviseren u de ruimbagage direct bij te boeken en te betalen, omdat de tarieven voor het bijboeken van uw bagage op de luchthaven hoger zijn.

Corendon hanteert flexibele tarieven voor het vervoeren van ruimbagage. Het tarief voor het vervoeren van een koffer varieert afhankelijk van de tijdsduur van een vlucht. Kijk voor meer informatie op www.corendon.be/bagage

Na het bijboeken van ruimbagage, ontvangt u een bevestiging. De door u geboekte bagage staat niet vermeld op uw vliegtickets.

Kijk voor meer informatie over het meenemen van bagage met andere luchtvaartmaatschappijen of uw vlucht met Corendon (Dutch) Airlines op www.corendon.be/bagage.

Selfservice bagage drop-off Schiphol Amsterdam Airport

Corendon automatiseert het inchecken van bagage, ideaal als u online heeft ingecheckt. Wanneer u ruimbagage meeneemt, kunt u deze inleveren bij de selfservice bagage drop-off punten. Hier vindt u grote, witte machines met een klep aan de voorzijde. Op het apparaat volgt u simpelweg de instructies op het scherm. Print uw bagagelabel en bevestig het aan uw bagage. Uw koffers vinden via de bagagekelder automatisch de weg naar het vliegtuig.

Naast de selfservice bagage drop-off kunt u uw bagage ook afgeven bij de Corendon check-in balie op de luchthaven. De mogelijkheid bestaat dat u hiervoor even in de rij moet staan.