De meeste luchtvaartmaatschappijen bieden de mogelijkheid om online in te checken.

Corendon (Dutch) Airlines
Wanneer u met Corendon (Dutch) Airlines vliegt, kunt u vanaf 48 uur tot 5 uur voor vertrek online inchecken en uw boardingpass uitprinten via de website www.fly.corendon.com.

Selfservice bagage drop-off Schiphol Amsterdam Airport
Corendon automatiseert het inchecken van bagage. Ideaal als u online bent ingecheckt! Wanneer u ruimbagage meeneemt, lever deze in bij de selfservice bagage drop-off punten. Hier vindt u grote, witte machines met een klep aan de voorzijde. Volg simpelweg de instructies op het scherm op het apparaat. Print de bagagelabel en bevestig het aan uw ruimbagage. De koffers vinden, via de bagagekelder, automatisch de weg naar het vliegtuig.

Naast de selfservice bagage drop-off kunt u de bagage ook afgeven bij de Corendon check-in balie op de luchthaven. De mogelijkheid bestaat dat u hiervoor even in de rij moet staan.

Priority Pakket
Vertrekt u vanaf Amsterdam? Met het speciaal door ons samengestelde Priority Pakket begint uw vakantie al goed nog vóór u op de bestemming bent aangekomen. Zo heeft u onder andere voorrang bij het inchecken, de veiligheidscontroles en bij het aan boord gaan van het vliegtuig. U boekt het Priority Pakket hier. Dit kunt u alleen bijboeken voor vluchten met vertrek vanuit Amsterdam, voor de terugreis is dit niet bij te boeken.

Brussels Airlines
Bij Brussels Airlines kunt u vanaf 24 uur tot 1 uur voor vertrek inchecken en stoelen reserveren. Ga hiervoor naar de website: www.brusselsairlines.com
Klik op de homepage op Online Check In en selecteer de luchthaven van vertrek.
Bij ‘Enter booking reference or e-ticket number’ voert u het Corendon reserveringsnummer in.
Vervolgens vult u de achternaam in.
Op de volgende pagina kunt u meerdere personen toevoegen en de stoelen selecteren.

Transavia
Bij Transavia kunt u vanaf  30 uur tot 4 uur voor vertrek online inchecken met uw 7-cijferig reserveringsnummer van Corendon. Wilt u online inchecken bij Transavia? Klik dan hier.

KLM
Als u met KLM vliegt, ontvangt u na de boeking je KLM boekingscode. Per boeking ontvangt u één code voor de heen- en terugvlucht. Met deze code kunt u online inchecken vanaf dertig uur tot één uur voor vertrek.  Klik hier voor online inchecken bij KLM.

Turkish Airlines
Als u met Turkish Airlines vliegt, kunt u vanaf 24 uur voor vertrek online inchecken met uw reserveringscodes die op de factuur staan.

Emirates
Reist u met Emirates naar Dubai dan ontvangt u 1 week voor vertrek een nieuwe boekingsbevestiging voorzien van de boekingscode van Emirates.
Hiermee kunt u tegen betaling stoelen reserveren via de website van Emirates met uw boekingscode. De premium economy is nog niet beschikbaar op de route Amsterdam – Dubai v.v.
Online inchecken is mogelijk 48 uur voor vertrek van de vlucht.
Mocht de check-in niet lukken dan kan dit komen omdat u met jonge kinderen reist. In dit geval bent u namelijk verplicht de check-in via het grondpersoneel te laten uitvoeren.

Overige maatschappijen
Let op: vliegt u met een andere maatschappij zoals bijvoorbeeld Vueling, Albastar en BH Air, dan is het helaas niet mogelijk om vooraf online in te checken.