• Op de luchthaven ontvangt u van de reisleiding een envelop met een uitnodiging voor de welkomstbijeenkomst, informatie over excursies en contactgegevens. U kunt ter plaatse een transfer naar de accommodatie bijboeken (alleen contant). Let op: voor bepaalde bestemmingen is ter plaatse geen bustransfer beschikbaar, dus het is verstandig om deze vooraf te boeken. Dit kan tot 24 uur voor vertrek.
  • De reisleiding bezoekt uw accommodatie minstens één keer per week. De naam en beschikbaarheid van de reisleider staan vermeld op het informatiebord of in de informatiemap. Het noodnummer van de reisleider is ook beschikbaar voor noodgevallen. 
  • Als u de reisleider niet kunt vinden, bel dan het noodnummer. Bij ernstige problemen wordt de lokale agent ingeschakeld. Let op: de reisleiding kan niet altijd persoonlijk bijstaan bij bijvoorbeeld politieaangifte of doktersbezoek vanwege het grote aantal gasten dat ze moeten bijstaan. 
  • Op sommige bestemmingen komt er geen reisleiding langs in de hotels vanwege de locatie en het aantal boekingen. De reisleiding blijft echter telefonisch beschikbaar voor informatie, vragen en het boeken van excursies.