Corendon Dutch Airlines

Op alle Corendon Dutch Airlines vluchten (met uitzondering van vluchten van/naar Curaçao) kun je tegen betaling eten en drinken bestellen aan boord. Op vluchten naar Curaçao wordt er een warme maaltijd en snack geserveerd. 

Let op: aan boord van vluchten met Corendon Dutch Airlines kun je gewoon pinnen aan boord. Contante betalingen zijn niet meer mogelijk. Vliegt u met Corendon Airlines (XC of XR)? Dan kan je contant of met een creditcard betalen. Pinnen is niet mogelijk.

Overige luchtvaartmaatschappijen

De andere chartermaatschappijen waarmee wij vliegen, bieden op alle vluchten ook zo’n ‘buy on board’ of à la carte service aan. Een cateringservice tegen betaling, waarbij het cabinepersoneel langskomt met een uitgebreid assortiment aan koude en/of warme snacks, maaltijden en (fris)dranken. Vluchten met Transavia zijn cashless, je kunt aan boord uitsluitend met pinpas, creditcard of Apple/Samsung Pay betalen. Contante betalingen zijn niet mogelijk.

 

Indien je met KLM of Turkish Airlines vliegt, is de catering tijdens je vlucht inbegrepen. Voor meer informatie hierover verwijzen we je naar de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij.