Corendon Vliegvakanties werkt samen met gerenommeerde chartermaatschappijen. In tegenstelling tot een lijndienstvlucht kan de dienstregeling van een chartervlucht wijzigen. De mogelijkheid om toestellen volgens beschikbaarheid en vereiste capaciteit in te zetten, betekent een lagere vluchtprijs en voor u dus een ruimer vakantiebudget.

De vluchttijden en routes van chartermaatschappijen worden, zoals tevens op uw boekingsbevestiging wordt aangegeven, altijd vermeld onder voorbehoud en zijn onderhevig aan wijzigingen. Zelfs na ontvangst van de vliegtuigtickets of de reisdocumenten. Dit is één van de basiskenmerken van chartervluchten. Dergelijke wijzigingen geven geen recht op prijsaanpassing of terugbetaling.

Via mijn.corendon.nl kunt u te allen tijde inloggen voor het actuele vluchtschema. De betreffende chartermaatschappij maakt 2 weken voor vertrek haar definitieve vluchtschema bekend. Mocht er na deze bekendmaking door onvoorziene omstandigheden alsnog een wijziging optreden, dan zullen wij u uiteraard direct per mail hierover informeren.