Ik wil mijn hele vakantie annuleren:
Als u uw vakantie annuleert, zijn hier bijna altijd kosten aan verbonden. Meer informatie hierover vindt u in onze Voorwaarden. Annuleren doet u eenvoudig via mijn.corendon.be. Hier logt u in óf vult u uw reserveringsnummer en achternaam in bij ‘Snel reservering bekijken’. Vervolgens opent u de boeking die u wilt annuleren. Staat uw boeking er nog niet tussen als u bent ingelogd? Voeg deze dan eerst toe. In de app kan dit via het rode kruisje rechts bovenin het scherm. In de browser klikt u rechts bovenin het scherm op ‘Kunt u uw reservering niet terugvinden’. Vervolgens klikt u op ‘reservering annuleren’. Door hierop te klikken, wordt de boeking niet direct geannuleerd. U ziet namelijk altijd eerst het bedrag staan dat u aan annuleringskosten kwijt bent. Daarna kunt u ervoor kiezen om daadwerkelijk uw reis te annuleren.

Heeft u aan ons een hogere reissom betaald dan de annuleringskosten? Dan wordt het teveel betaalde bedrag binnen tien werkdagen teruggestort op het rekeningnummer waarmee u de (gedeeltelijke) reissom aan ons heeft betaald. Heeft u minder betaald dan de totale annuleringskosten bedragen? Dan maakt u dit bedrag alsnog meteen aan ons over. Voor boekingen bestaande uit alleen een vliegticket, kunt u contact opnemen met Corendon voor een terugbetaling van de luchthavenbelasting.

Ik wil mijn vakantie gedeeltelijk annuleren:
Wilt u een deel van uw boeking annuleren, bijvoorbeeld omdat er iemand uit uw reisgezelschap toch niet mee kan gaan? Ook hier zijn kosten aan verbonden. Bel voor meer informatie en het doorvoeren van een deelannulering met ons Contact Center via 02 722 94 94.