Wanneer je nog niet volledig bent gevaccineerd of hersteld bent van corona, moet je je voor Gambia voorafgaande aan je terugvlucht naar Nederland laten testen op je vakantiebestemming.

Hieronder vind je de testlocatie waar je als Corendon klant tegen betaling terecht kunt voor een test. Uitgebreide informatie over de geldende maatregelen bij een vakantie naar Gambia vind je op onze maatregelenpagina.

Testlocatie Gambia

Locaties
In Senegambia bij het GTB kantoor naast de Craft market, in het Bakau Stadium en Brusubi Turntable.

Afspraak
Je kunt zonder afspraak op eigen gelegenheid naar één van deze locaties gaan om de test af te laten nemen.

Procedure
PCR-test: de prijs voor de PCR-test is 42 euro per persoon. Op dit moment moet de betaling (omgerekend zo’n 2500 Dalasi) voorafgaande aan de test bij de ECCO bank betaald worden.

Belangrijke documenten
Neem je paspoort en eventuele vaccinatiebewijzen mee.

Belangrijk
Sommige reisverzekeringen bieden geen dekking bij een reis naar een gebied met een oranje reisadvies. Check de voorwaarden van jouw reisverzekeraar!
De meeste reis- en annuleringsverzekeringen bieden een volledige dekking in gebieden met een oranje reisadvies, behalve de eventuele extra kosten die het gevolg zijn van corona gerelateerde situaties (zoals verplichte sneltesten). Maar zoals hierboven beschreven, worden de belangrijkste kosten opgepakt door de ziektekostenverzekering en door Corendon (extra hotelnachten).