Hieronder vind je alle bestemmingen met testlocaties waar je als Corendon-klant tegen betaling terecht kunt voor een PCR-test of een antigeentest. Voor onze vakantielanden die nog niet in de onderstaande lijst staan, zijn wij op dit moment nog bezig om afspraken te maken met testlocaties en proberen we een zo scherp mogelijke prijsafspraak voor jou te maken. Wanneer deze informatie bekend is, voegen we deze zo snel mogelijk toe op deze plek op de website.

Waar kan ik mij op EU-bestemmingen laten testen?
Hieronder vind je alle bestemmingen met testlocaties waar je als Corendon klant tegen betaling terecht kunt voor een test.

Waar kan ik mij op niet EU-bestemmingen laten testen?
Hieronder vind je alle bestemmingen met testlocaties waar je als Corendon klant tegen betaling terecht kunt voor een test.