Wanneer je nog niet volledig bent gevaccineerd of hersteld bent van corona, moet je je vanaf 8 augustus voorafgaande aan je terugvlucht naar Nederland laten testen op je vakantiebestemming. Corendon regelt en betaalt tot en met 31 oktober 2021 deze test wanneer je een pakketreis hebt geboekt. Hieronder vind je alle testlocaties waar je als Corendon klant terecht kunt voor een gratis test. Uitgebreide informatie over de geldende maatregelen bij een vakantie naar Italië vind je op onze maatregelen-pagina.

Testlocatie Sicilië

 • Locatie: 
  • Je wordt getest in het hotel* waar je verblijft (of in een nabijgelegen hotel).  Deze informatie ontvang je ter plaatse van de reisleiding. *Dit geldt niet wanneer je in Palladium Sicilia Resort verblijft, een Fly&drive of Fly&Go hebt geboekt. In dat geval moet je zelf een test regelen en kun je de kosten van de test tot max. € 30 bij ons declareren.
 • Afspraak: Bij aankomst neemt reisleiding en/of het hotel contact met je op voor het maken van een testafspraak op de laatste dag van je verblijf.
  Procedure: Meld je op de aangegeven datum en tijd bij de arts in het hotel waar je verblijft. De uitslag van de test ontvang je ter plaatse binnen 10-20  minuten.
 • Belangrijke documenten: Neem altijd je paspoort/identiteitskaart mee evenals de boekingsbevestiging en terugreisticket van Corendon. Heb je geen bewijs dat je klant van Corendon bent, dan moet je ter plaatse zelf de test betalen.

Informatie Sardinië 

 • Locatie: 
  • Je wordt getest in hotel Castelsardo Resort Village.
 • Afspraak: Bij aankomst neemt reisleiding en/of het hotel contact met je op voor het maken van een testafspraak op de laatste dag van je verblijf.
  Procedure: Meld je op de aangegeven datum en tijd bij de arts in het hotel waar je verblijft. De uitslag van de test ontvang je ter plaatse binnen 10-20 minuten.
 • Belangrijke documenten: Neem altijd je paspoort/identiteitskaart mee evenals de boekingsbevestiging en terugreisticket van Corendon. Heb je geen bewijs dat je klant van Corendon bent, dan moet je ter plaatse zelf de test betalen.

Liever een andere locatie?
Wil je een Antigeen Sneltest af laten nemen op een andere locatie? Ook dat is mogelijk. In dit geval vergoeden wij maximaal € 20,- per klant per test. Dit bedrag betaal je zelf bij testafname. Vervolgens kun je je betaalbewijs onder vermelding van je reserveringsnummer en rekeninggegevens mailen naar clientenservice@corendon.nl, zodat we de terugbetaling voor je in orde kunnen maken.