Wanneer je nog niet volledig bent gevaccineerd of hersteld bent van corona, moet je je vanaf 8 augustus voorafgaande aan je terugvlucht naar Nederland laten testen op je vakantiebestemming. Corendon regelt en betaalt tot en met 31 oktober 2021 deze test wanneer je een pakketreis hebt geboekt. Hieronder vind je alle testlocaties waar je als Corendon klant terecht kunt voor een gratis test. Uitgebreide informatie over de geldende maatregelen bij een vakantie naar Bonaire vind je op onze maatregelen-pagina.

 • Locatie Bonaire: 
  • MEBonaire
   Kaya International 130 Kralendijk
   De teststraat bevindt zich achter het gebouw van Island Car Rentals en is alleen via de achterzijde via het zandpad te bereiken. Je kunt de testlocatie niet via de voorzijde betreden.
 • Afspraak: Registreer je door minimaal 48 uur voor vertrek een bericht te sturen via WhatsApp (+599 796 0025) of e-mail (touroperating.bonaire@fb-tt.com) naar de reisleiding ter plaatse, met de volgende informatie:
  Algemeen:
  • Boekingsnummer
  • Aantal personen in boeking
  • Accommodatie
  • Vertrekdatum
  • Telefoonnummer
  Per persoon:
  • E-mail
  • Paspoortnummer
  • Eerste voornaam + achternaam (volgens paspoort)
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Geboorteland
 • Procedure: Na het versturen van de bovenstaande gegevens krijg je een ontvangstbevestiging en kun je je met je reisgezelschap op de dag van vertrek tussen 9.00 – 11.00 uur melden bij de testlocatie MEBonaire. Je ontvangt de uitslag van de test via e-mail vóór 15.00 uur (lokale tijd).
 • Belangrijke documenten: Neem altijd je paspoort/identiteitskaart mee evenals de boekingsbevestiging en terugreisticket van Corendon. Heb je niet 48 uur van te voren een afspraak gemaakt, dan moet je ter plaatse zelf de test betalen.