Vakanties naar landen of gebieden waarvan het reisadvies oranje wordt, gaan wat Corendon betreft gewoon door. Wanneer wij de reis toch annuleren, laten we je dit uiterlijk twee weken voor vertrek weten.

Wanneer wij de reis niet annuleren, heb je drie keuzes. Je kunt alsnog op vakantie gaan, je kunt jouw reis omboeken naar een andere bestemming of datum of we annuleren je reis en betalen het geld aan je terug. Wanneer je besluit om gewoon op vakantie te gaan, hoef je niets te doen. Wanneer je wilt omboeken of annuleren, neem dan contact op met ons Contact Center. Het omboeken gebeurt op basis van de actuele prijs van de nieuwe reis op onze website. Wanneer deze hoger uitvalt dan de oorspronkelijke reissom betaal je het verschil bij. Wanneer de nieuwe prijs lager uitkomt, krijg je het verschil van ons terug. Wil je je vakantie annuleren? Neem dan vanaf 2 weken voor vertrek contact met ons Contact Center op. Wil je graag eerder dan 2 weken voor vertrek annuleren? Dan zijn de reguliere annuleringsvoorwaarden van toepassing. Het is op dit moment erg druk op ons Contact Center en de wachttijden zijn langer dan je van ons bent gewend. We vragen je begrip hiervoor.

Wanneer we de reis annuleren heb je twee keuzes. We boeken jouw vakantie om naar een andere bestemming of andere datum of je krijgt de door jou betaalde reissom binnen twee weken terug. Het omboeken gebeurt op basis van de actuele prijs van de nieuwe reis op onze website. Wanneer deze hoger uitvalt dan de oorspronkelijke reissom betaal je het verschil bij. Wanneer de nieuwe prijs lager uitkomt, krijg je het verschil van ons terug. Wij informeren je per mail hoe je jouw keuze aan ons kunt doorgeven.