Voor sommige vakantielanden is het verplicht om voorafgaand aan de vakantie een PCR-test of een Antigeen Sneltest te laten afnemen. De Nederlandse overheid heeft bekendgemaakt dat zij de kosten voor deze testen voor vakanties tijdens het hoogseizoen voor haar rekening neemt. Wanneer je je laat testen van 1 juli tot en met 31 augustus is een PCR-test of antigeentest gratis. Reizigers die getest moeten worden vóór 1 juli of ná 31 augustus komen niet in aanmerking voor een gratis test.

    • Wanneer je in aanmerking komt voor een gratis test, kun je die boeken via de overheidswebsite www.testenvoorjereis.nl.
    • Wanneer je niet in aanmerking komt voor een gratis test, kun je tegen betaling een test boeken via onze site.
    • Wanneer je eerder bij Corendon een test geboekt en betaald hebt, en de datum waarop je je moet laten testen valt in de periode van 1 juli tot en met 31 augustus, dan krijg je je geld terug. Wij informeren je hier persoonlijk over per mail.