Om te kunnen reizen naar jouw vakantiebestemming kan het zijn dat je een PCR-test of een Antigeen Sneltest moet laten afnemen om een gezondheidsverklaring met een negatief COVID-19 testresultaat te kunnen tonen bij vertrek naar of aankomst op de bestemming. Op onze maatregelen op de bestemming pagina lees je  meer informatie over de eisen voor vertrek naar jouw vakantiebestemming. Afhankelijk van de bestemming en de maatregelen die hier gelden, kun je kiezen uit één van de twee services die worden aangeboden door Corendon in samenwerking met HealthCheckCenter:

PCR-test
Wanneer het op jouw bestemming verplicht is om een PCR-test af te laten nemen, dan biedt Corendon haar klanten deze test tegen een zeer gunstig tarief aan. Dit kan direct worden bijgeboekt in het boekingsproces. Besluit je de PCR-test later alsnog bij te boeken, dan kun je dit tot 4 dagen voor vertrek via Mijn Corendon regelen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar https://www.corendon.nl/pcr-test

Antigeen Sneltest
In plaats van een PCR-test, kun je voor enkele bestemmingen ook een Antigeen Sneltest af laten nemen. Deze test kun je tegen een zeer gunstig tarief van € 27,50 p.p. bijboeken. Voor meer informatie over de Antigeen Sneltest verwijzen wij je naar https://www.corendon.nl/antigeen-sneltest.

Alle testen gratis in augustus en september
Wanneer je getest moet worden in de periode tot en met 30 september kun je gratis een test boeken via de overheidswebsite www.testenvoorjereis.nl 
Voor meer informatie verwijzen wij je naar de pagina www.corendon.nl/gratis testen