Afhankelijk van de bestemming en de maatregelen die hier gelden, kun je kiezen uit één van de twee services die worden aangeboden door Corendon in samenwerking met HealthCheckCenter.

PCR-test
Wanneer het op jouw bestemming verplicht is om een PCR-test af te laten nemen, dan biedt Corendon haar klanten deze test tegen een zeer gunstig tarief aan. Dit kan worden bijgeboekt in het boekingsproces of alsnog achteraf via het Contact Center. Op de website https://www.corendon.nl/pcr-test lees je hierover meer informatie.

PCR-testgarantie
Wanneer het op het moment van boeken niet verplicht is om een PCR-test af te laten nemen voor jouw vakantiebestemming, maar je wel de zekerheid wilt dat je vlak voor of tijdens je vakantie niet voor onverwachte verrassingen komt te staan, dan kun je de PCR-testgarantie bijboeken. Met de PCR-testgarantie krijg je geen onverwachte kosten meer voor een PCR-test wanneer dit na boeken verplicht wordt én zorgt Corendon ervoor dat er een gekwalificeerde testfaciliteit aanwezig is, zowel op de vakantiebestemming als in Nederland! Op de website https://www.corendon.nl/pcr-testgarantie lees je hier meer informatie over.