Corendon staat voor een comfortabele en servicegerichte vakantie voor al onze klanten, tijdens je vliegreis én ter plaatse. Passagiers met een handicap of beperkte mobiliteit heten wij natuurlijk van harte welkom aan boord van onze Corendon (Dutch) Airlines vluchten en voorzien wij, waar mogelijk, graag van de juiste informatie en assistentie. Uiteraard op voorwaarde dat vliegen niet op medisch advies door een arts is afgeraden.

Deze pagina verwijst je naar alle belangrijke onderwerpen en informatie over het reizen met een beperkte mobiliteit, wanneer je vliegt met Corendon Airlines (XC of XR) of Corendon Dutch Airlines (CD).

Reis je met een andere luchtvaartmaatschappij dan Corendon Airlines (XC of XR) of Corendon Dutch Airlines (CD)? Bekijk dan hier alle informatie over het reizen met een beperkte mobiliteit.