Corendon staat voor een comfortabele en servicegerichte vakantie voor al onze klanten. Dat begint al bij de vliegreis. Dit betekent dat wij uiteraard ook passagiers met een handicap of beperkte mobiliteit van harte welkom heten aan boord.Op voorwaarde natuurlijk dat vliegen niet op medisch advies wordt afgeraden.

Vakantie boeken
De luchthaven van vertrek en aankomst is verantwoordelijk voor het verlenen van bijstand in het geval van beperkte mobiliteit of handicap. Mocht hiervan sprake zijn, dan verzoeken wij u dit bij boeking en minimaal 48 uur voor vertrek te melden via ons Contact Center 023 7510606 en bij de desbetreffende luchthaven. Het is belangrijk dat u ons bijtijds op de hoogte stelt, zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden en uw gegevens en de mate van assistentie door kunnen geven aan de luchtvaartmaatschappij en de luchthaven.

Vertrek vanaf luchthavens uit de regio, België en Duitsland
Begeleiding vanuit Corendon is helaas niet mogelijk wanneer u vertrekt vanaf een regio luchthaven of vanuit België en Duitsland.

Transfer
Om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken, raden wij u aan een privé transfer te boeken. U wordt dan bij aankomst op de vakantiebestemming met uw reisgezelschap rechtstreeks naar uw accommodatie gebracht.

Terugvlucht
Onze reisleiding zal u assisteren bij het inchecken van uw vlucht. Voor het gedeelte na het inchecken tot aankomst bij de gate is het helaas niet mogelijk om begeleiding via Corendon aan te vragen. Eenmaal bij de gate wordt de begeleiding weer opgepakt door het cabinepersoneel.