Vlieg je met Corendon Airlines (XC of XR) of Corendon Dutch Airlines (CD)? Dan mag je, naast de geboekte ruimbagage, kosteloos extra medische bagage meenemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan noodzakelijke medicatie en medische apparatuur. Je moet deze bagage uiterlijk 48 uur voor vertrek per e-mail via bagage@corendon.nl en onder vermelding van je reserveringsnummer bij ons aanmelden. Vermeld hierbij kort wat je meeneemt. Daarnaast is het belangrijk dat je in het bezit bent van een medisch paspoort/document.

Wil je medische hulpmiddelen zoals protheses of orthopedische schoenen meenemen? Dan adviseren wij je, in verband met mogelijk bagageverlies, om deze in je handbagage mee te nemen.

Vlieg je met een andere luchtvaartmaatschappij en wil je medische bagage meenemen? Kijk dan hier voor meer informatie.

Lees hier alle informatie over reizen met een beperkte mobiliteit.