Corendon (Dutch) Airlines

Corendon Dutch Airlines

Op alle Corendon Dutch Airlines vluchten (met uitzondering van vluchten van/naar Curaçao) kun je tegen betaling eten en drinken bestellen aan boord. Op vluchten naar Curaçao wordt er een warme maaltijd en snack geserveerd.

Onboard eten en drinken bestellen met je mobiel

Wanneer je met Corendon Dutch Airlines vliegt (met uitzondering op de vluchten naar Curaçao), kun je vanaf nu met je mobiel aan boord eten en drinken bestellen. Hiermee zetten wij een volgende stap in het terugdringen van papier in onze vliegtuigen. In plaats van een volledige papieren menukaart is er nu een duurzame basis menukaart. Als je verbonden bent met het Corendon AirFi wifi netwerk aan boord scan je de QR-code op de basis menukaart. Zo kun je het hele menu bekijken en direct een lekker broodje kroket, warme maaltijd, koude en warme snacks of diverse dranken cashless bestellen vanuit je stoel. De cabinebemanning brengt vervolgens de bestelling langs.

Ook fijn: aan boord van je vlucht met Corendon Dutch Airlines (CD) kun je gewoon pinnen. Of het nu een kop koffie, gevulde koek, biertje of broodje is, je rekent alles supergemakkelijk af met je pinpas, creditcard, Apple Pay, Samsung Pay of Google Pay. Contante betalingen zijn niet mogelijk.

Let op: aan boord van vluchten met Corendon Airlines (XC of XR) kan je contant of met een creditcard betalen. Pinnen is niet mogelijk.

Overige luchtvaartmaatschappijen

De andere chartermaatschappijen waarmee wij vliegen, bieden op alle vluchten ook zo’n ‘buy on board’ of à la carte service aan. Een cateringservice tegen betaling, waarbij het cabinepersoneel langskomt met een uitgebreid assortiment aan koude en/of warme snacks, maaltijden en (fris)dranken.

Vluchten met Transavia zijn cashless, je kunt aan boord uitsluitend met pinpas, creditcard of Apple/Samsung Pay betalen. Contante betalingen zijn niet mogelijk.

Indien je met KLM of Turkish Airlines vliegt, is de catering tijdens je vlucht inbegrepen. Voor meer informatie hierover verwijzen we je naar de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij.