De meeste luchtvaartmaatschappijen bieden de mogelijkheid om online in te checken.

Corendon (Dutch) Airlines
Wanneer je met Corendon (Dutch) Airlines vliegt, kun je vanaf 48 uur tot 5 uur voor vertrek online inchecken en je boardingpass uitprinten via de website www.fly.corendon.com.

Het is helaas niet mogelijk om online in te checken voor vluchten met een tussenlanding (VIA VLUCHTEN).

Selfservice bagage drop-off Schiphol Amsterdam Airport
Corendon automatiseert het inchecken van bagage. Ideaal als je online bent ingecheckt! Wanneer je ruimbagage meeneemt, lever je deze in bij de selfservice bagage drop-off punten. Hier vind je grote, witte machines met een klep aan de voorzijde. Volg simpelweg de instucties op het scherm op het apparaat. Print je bagagelabel en bevestig het aan jouw ruimbagage. De koffers vinden, via de bagagekelder, automatisch de weg naar het vliegtuig.

Naast de selfservice bagage drop-off kun je je bagage ook afgeven bij de Corendon check-in balie op de luchthaven. De mogelijkheid bestaat dat je hiervoor even in de rij moet staan.

Transavia
Bij Transavia kun je vanaf  30 uur tot 4 uur voor vertrek online inchecken met jouw 7-cijferig reserveringsnummer van Corendon. Wil je online inchecken bij Transavia? Klik dan hier.

KLM
Als je met KLM vliegt, ontvang je na de boeking je KLM boekingscode. Per boeking ontvang je één code voor de heen- en terugvlucht. Met deze code kun je online inchecken vanaf dertig uur tot één uur voor vertrek.  Klik hier voor online inchecken bij KLM.

Overige maatschappijen
Voor de actuele informatie over vluchten met andere luchtvaartmaatschappijen verwijzen wij je door naar de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij.